Influencermarketing is een concept wat redelijk nieuw is in de onlinemarketingwereld, de laatste jaren is het gebruik van Influencermarketing ongelofelijk erg toegenomen in de online marketing en is dit iets waar je niet meer aan ontkom. Elke keer dat je door je tijdlijn heen scrolt zie je wel een influencer die een product promoot voor een bedrijf. 

Niet alleen voor de influencers zelf is het concept gunstig maar ook voor de bedrijven. Een influencer kan het gezicht van je bedrijf worden. Dit is iets wat heel positief kan uitpakken. Als je als bedrijf zijnde op zoek bent naar een Influencer is het misschien een goed idee om eens contact op te nemen met Online Infinity, zij hebben veel connecties in de Influencer wereld en wie weet zit het nieuwe gezicht voor jouw bedrijf hier wel bij! 

 Er zijn veel vormen van influencer campagnes, dit kan een simpele Instagram foto zijn, maar het kan ook een reis zijn met alles erop en eraan. Het scheelt per bedrijf en hoe groot het bereik is van de influencer. Hoe groter het bereik, hoe grotere campagnes de influencer doet. 

Influencer zijn is iets waar veel jongeren tegenop kijken, daarom kan het ook positieve invloed brengen als jouw bedrijf bijvoorbeeld in een branche is waar veel jongeren op af komen, denk aan kledingzaken of speelgoedwinkels. 

Boost je sales door een influencer in te schakelen via het online marketing bureau Online Infinity!

online marketing